OSO Saga Varmtvannsbereder Standard 200L

OSO Hotwater Saga
  • Enkel å installere
  • Kostnadseffektiv
  • Kompatibel for OSO CHARGE™ smart-styring
Fast pris på montering

Variant

NRF-nummer: 8000554

På lager

6 995 kr

med montering

10 995 kr
  • Du bestiller oppdraget, vi gjør resten
  • Faktura kommer når arbeid er utført
  • Frakt er gratis

Les vilkår her!

Beskrivelse

OSO Saga Varmtvannsbereder 200L.

OSO Saga Standard er en av de mest populære produktseriene innen varmtvannsberedere og finnes i over halvparten av norske hjem. Den passer perfekt for de fleste familier sitt varmtvannsbehov. Disse varmtvannsberederne er de mest kostnadseffektive og dermed et naturlig førstevalg av boligberedere.

Varmtvannsberederen har moderne og praktisk design som skjuler alle rør og anslutninger. SAGA er enkel å installere med alle rørkoblinger på toppen og passer direkte som erstatning for OSO beredere fra 1980 uten endring av røropplegg. Blandeventilen nedjusterer utgående vanntemperatur og hindrer skoldingsfare. SAGA har markedets laveste varmetap i kombinasjon med høy lagringstemperatur for uslåelig ytelse og mer varmtvann.

Standard modellene har mulighet for ettermontering av OSO CHARGE™ smart-styring på 200 liter og 300 liter, som automatisk varmer vannet når strømprisen er lavest og gir store besparelser. Alternativt kan ekstra ½” anslutning brukes til varmtvann-sirkulasjon eller hettvannsuttak.


HVORFOR SAGA?
- Spar ca. 500 kWh / år sammenlignet med Glava isolerte beredere (200 L)
- Større volum og høyere temperatur gir mer varmtvann
- SMART ready – OSO CHARGE™ kan ettermonteres